10 érv a Yookidoo készségfejlesztő fürdőjátékok mellett

 

1. Legfontosabb érvünk az, hogy játékainkat szeretik a gyerekek, ezért biztosak vagyunk abban, hogy sok örömet szerzünk velük!

2. Készségfejlesztő játékaink olyan fontos területeken nyújtanak fejlődési lehetőséget a gyerekek számára, mint a szem-kéz koordináció, a térlátás, a kézügyesség, a logikai képességek vagy a történetmesélés, ezzel járulnak hozzá ahhoz, hogy a vízben való játék ne csak szórakoztató, hanem hasznos is legyen.

3. Játékaink kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, könnyen össze- és szétszerelhetők, tisztíthatók.

4. Évtizedes tervezési tapasztalatunk garantálja, hogy a gyerekek minden játékunkat érdekesnek és szórakoztatónak találják, szívesen foglalkoznak velük.

5. A Yookidoo játékok nem pazarolják a csapvizet, mert a kádban vagy medencében lévő fürdővizet használják a folyamatos vízsugarak és áramlások működtetésére. Ez azt jelenti, hogy a játék során nem kell megnyitni a csapokat, így a gyerekek nem is tudják magukat leforrázni vagy túl hideg vízzel leönteni.

6. Játékaink kiemelkedően biztonságosak, így a fürdés mindig gondtalan és vidám lehet.

7. Játékaink arra ösztönzik a gyerekeket, hogy rendszeresen fürödjenek, szeressenek a vízben lenni, így hozzájárulnak az egészséges higiéniai szokások kialakulásához is.

8. A közös játék mindig együtt töltött minőségi időt jelent, így erősítheti a gyerekek szülőkkel vagy testvérekkel megélt érzelmi kapcsolatait is.

9. Játékaink könnyűek és kis helyen elférnek, ezért a családi utazásokra, nyaralásokra is elvihetők. Egy ismerős fürdőjáték megkönnyíti a gyerekek számára az új környezetbe való beilleszkedést.

10. Játékaink működésére garanciát vállalunk.